BejelentésMindent a Focicsapatokrol
Minden amit a sztárfocisokrol tudni akarsz!!!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.

cikkek

DVSC: a próbajátékosok is bizonyíthattak az egymás közti meccseken
A Debrecen labdarúgócsapata két felkészülési mérkőzést is játszott a nap folyamán. A Loki keretét kettéosztotta a szakmai stáb, így játszottak egymás ellen a labdarúgók. Az első meccsen Kabát Péter, Czvitkovics Péter és Ferenczi János szerzett gólt, az A jelű gárda 2–1-re győzött a B jelű ellen. A második találkozón a B jelű együttes nyert 3–2-re. Ekkor pályára lépett a két próbajátékon lévő kapus, Bojan Pavlovics és Jean-Francois Kornetzky is.

Az első mérkőzésen négy próbajátékos szerepelt, a szlovák Peter Cvirik, illetve a tegnap érkező szerb balhátvéd, Joszip Projics, valamint két kapus, a szerb Nenad Novakovics és a hétszeres osztrák U21-es válogatott Wolfgang Schober. A meccset sérülés és betegség miatt kihagyta Fodor Marcell, Kulcsár Tamás és Farkas Balázs.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Bayern München: Olic nem lát esélyt rá, hogy ebben az évadban visszatérjen
Ivica Olic már lemondott arról, hogy ebben a szezonban visszatérjen a pályára. A Bayern München horvát labdarúgójának bal térdét novemberben műtötték meg, a futóedzéseket leghamarabb áprilisban kezdheti el.

„Valószínűtlennek tűnik, hogy ebben az idényben visszatérjek – nyilatkozta Olic a müncheni TZ-nek. – Az elmúlt hetekben éltem át pályafutásom legnehezebb szakaszát. Pokoli volt. Egyes napokon rettentő lehangolt voltam. Begipszelt lábam miatt a feleségemnek nem három, hanem négy gyerekkel kellett törődnie.”

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Felkészülés: öt gólt vágott a Honvéd szlovákiai ellenfelének
A labdarúgó NB I-ben szereplő Bp. Honvéd 5–1-re legyőzte az FK Slovan Duslo Salát szombat kora délután felkészülési mérkőzésen.

A szlovák bajnokság másodosztályának utolsó helyén álló vágsellyei csapat csak az első félidőben tartotta a lépést az első felkészülési meccsét vívó házigazdával.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tárgyalásokat kezdeményeznek a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséggel (FIFA) az európai futballklubok képviselői, mert azt szeretnék, ha kevesebb válogatott mérkőzést rendeznének a jövőben. Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elnöke kijelentette, a FIFA-nak el kell fogadnia, hogy a klubok nagy összegeket költenek a labdarúgók fizetéseire, akik viszont a túl sok nemzetközi összecsapás miatt sokszor nagyon fáradtan érkeznek vissza az egyesületükhöz. Az európai klubok szövetségét is vezető Rummenigge hozzátette, hamarosan Joseph Blatterrel, a FIFA elnökével tárgyal a nemzetközi versenynaptár megváltoztatásáról.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!